Zebra med prikker

Zebra har vært bra veldig lenge, jeg har faktisk kost meg i over to mnd med en frisk hund!

Jeg har nesten ikke tenkt på at jeg har en syk hund. Jeg har pga depotmedisinen ikke gitt smertestillende mer enn en gang i mnd. Jeg gir litt ekstra tilleggsbehandling hver dag som, eddik, leddpulver. Men ellers har jeg ikke merket noe særlig til Zebra sine plager. Hun har vært litt stiv,  og har slitt litt med høyre hofte. Men alt i alt har det vært veldig bra.

Jeg har kost meg med en nesten frisk hund:)

 

Så når jeg var til massasje og akupunktur sist, så slang jeg ut med at vi kanskje burde ta en nyre og lever prøve pga hun har jo gått på ganske heftige smertestillende i over to år. Regnet med at alt var ok, skulle bare vite det. Fikk litt sjokk når det viste seg at hun hadde høye verdier i nyrene, da pga smertestillende. Leveren så ok.

De skulle ringe smertestillende produsenten og høre hva de synes. Jeg går nå på Trocoxil, og det har vært snakk om å heve dosen, den har ikke fungert optimalt.

Det ble til at jeg jommen skulle komme tilbake etter to uker,og dobbeltsjekke verdiene sa produsenten. Så idag dro jeg til dyrlegen igjen, heldigvis fikk jeg det samtidig med massasjetimen til Z. Og etter heftig trening,og tre voksne mennesker som var dekket av dalmishår ble blodprøvene tatt. Så etter det traumatiske møte- Zebra synes alt hos dyrlegen er traumatisk.Er ikke uten grunn at man trenger to voksne for å holde ho. Så fikk ho massasje,og akupunktur, denne gangen tok vi nytt punkt nyrene.

Dyrlegen ringte,og blodverdiene var nærmest identiske, altså høye verdier på nyre, mens leveren var ok. Så da vet vi det. Så da ble jeg 2600 fattigere,og en hund som har skader på nyrene- godt å vite.

Fikk jo vite at det var trolig ikke smerter eller spondylosen som tok livet av henne, det var de  smertestillende. Det har ligget i bakhodet lenge, men jeg er ikke klar- ikke ennå. Men vi skal kjempe videre, vi gir oss ikke enda. Fikk også sjekket en klump, det var ikke kreft- phu vi trenger ikke mer. Så fikk vi et nytt slag i trynet- LOTUS har også blitt syk,og blitt operert to ganger allerede. Han er jo like gammel som Zebra,og vi skulle jo bli gamle sammen,bestevennene..

Livet er jommen ikke lett- urettferdig er det også.

 

Photobucket
De to bestevenne
Photobucket
Herlige Lotus
Photobucket
Fantastiske lekekamerater
Photobucket
Herlige turvenner
Photobucket
Masse morro
knall
Vakker mann
Photobucket
Godt med en venn for å sjekke tenna
Photobucket
Det er mye å ta av

Jeg er så inderlig glad i disse dyra.

Reklamer

Comments on: "Siste nytt om Zebra sin helse" (14)

 1. åh nej… 😦 det är verkligen ett helvete med sjuka hundar. 😦 berits värden var ok senast vi kollade men däremot klarar ju inte magen mer smärtstillande nu och hon har ju fått kronisk magkatarr. är det inte det ena är det det andra. 😦
  hoppas ni kan få ordning på livet igen! krya på dig både till zebra och lotus!

 2. Fy faen så urettferdig livet er, herregud. Stakkars dere begge

 3. Livet er urettferdig:( Så fine bilder av de to bestevennene.
  Stor trøsteklem herfra også!
  -Therese og Rina-

 4. Fine bilder, men så leit å høre at ting ikke går så bra helsemessig. Det er fryktelig vondt å hele tiden bli minnet på hvor lite tid vi får ha sammen med de firbente bestevennene våre. Verden er urettferdig! 😦

 5. Så leit at hun sliter med nyrene 😦 Jeg vet mange som har hundene på epilepsimedisiner gir naturpreparater og/eller medisiner for å støtte påkjente nyrer. Håper dere finner noe som fungerer.

  Hvor gammel er prinssessa nå?

  Uansett, kos dere videre. Man kan ikke noe annet enn å leve i nuet med disse hundene våre. KOS DERE, hører du!

  Du kommer til å kjempe for at hunden din skal ha det bra, så lenge det er riktig å gjøre. Det VET jeg 🙂

  Stoooor klem fra oss Borti Svingen.

  • Tusen takk, du er bare et unikum til å trøste:) Prinsessen er snart fem år,og særdeles klok ifølge henne selv. Jeg vet ikke jeg, hun kikker fremdeles nedi do hver morgen, finner jo aldri noe:)

 6. Livet er grådig urettferdig innimellom – stor klem til dere begge! Og kos dere mest mulig. Det fortjener dere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg

Zebra med prikker

bitmeg.wordpress.com/

Just follow your instincts

Amokk

Zebra med prikker

%d bloggere like this: