Zebra med prikker

Høstliv

Jeg ligger i sofan, med pledd. Kråka leker med fiskene i akvariumet. Makken holder seg for god til slike sprell og ligger under vedovnen- VARMT:) Hyena stakk ut igjen, de tre kattene kan fremdeles ikke være sammen inne uten uhorvlig mye fresing og spytting. Så da deler vi dagen opp. Se her ja. Nå har Makken mistet all verdighet og er på fiskekino sammen med sin lurvete søster. Tenker det hadde vært letter å se de fiska,hvis matmor hadde lys- eh det kommer snart!!

Zebra har en dårlig dag,og ligger på sofan og sukker. Må avogtil slafse litt på kattene, men det var greiest å ligge alene. Hun har fått iqball med tørrfor, smertis og skal ta dagen med ro. Jeg tenke vis kulle trene litt, nope!

Kattene har det storveis på kino, jeg fryser under dyna og vurderer å se en Rambofilm- passer humøret.

Ute pøsregner det, masse vind og alt det vakre løvet raser ned og vekk. Det er meldt en uke i strekk med regn- da forsvinner nok de siste fargerike løvbladene. Så jeg gir dere et lite utkast av høstværet vi har hatt frem til nå:)

Vi har nemlig storkost oss på mange fine rolige turer. Noen med kløv og niste, andre uten.

Det er jo fantastike farger:)

En av dagene tok jeg med niste, og kløv. Så dro vi bare på måfå inni skogen, fant ei glenne og fant roen.

Zebra synes ro er litt oppskrytt så mens jeg nøt roen, så fikk ho to fine lange søk etter loff med leverpostei,og fiskekake. Og de godbitene var jo overalt. Trærne, greiner, under steiner, i gress og lyng.. hadde en lykkelig prikk som svinset rundt og jobbet. Ho fikk litt kakao som belønning for god jobb. Var vel ute i to timer, masse av det på piknik. Og ho var utslitt når vi kom hjem.

Her går vi og koser oss, det er ikke så ofte vi treffer mennesker. Men desverre noen ferdes jo her også. Derfor går jeg ofte tur om morran. Da er det stille, fredlig og vi er alene. Trenger det: å bare være oss!

Vært mye syk i det siste, da er disse turene i disse fargene gull verdt. Ellers drømmer jeg meg bort i bøkene, særlig  i reisebøker. Drar på tur med hardbarka karer på kanotur i Canada, eller to norske gærne jenter med boxere som koser seg i finnmarka osv.  Bloggen til villmarksjenta er bare utrolig, fantastisk jente som tørr!!

Fjernsynet er en kjær venn,og tar brodden av kvelden. Når det blir kaldere ute, stikker jeg inn. Jeg er tvfanatiker vinterstid, serier slukes:)

Høsten er vakker!!

Hva liker dere best med høsten?

Kos dere videre

Comments on: "Høstliv" (11)

 1. For noen nydelige bilder! Tenker jeg skal ta tipset fra deg, og ta med fiskekaker ut i skauen for godbitsøk.
  Høsten er vakker. Min favoritt er de første klare frostnettene, å gå ut, høre gresset knase under skoene, kikke opp på den uendelige stjernehimmelen…og, som i går: Se nordlys og stjerneskudd! Da er høsten fin, da.
  Jeg er egentlig et ekte sommermenneske, og trives best i varmere strøk, hihi.
  Ha en fin søndag!

 2. Jeg elsker også høsten. Elsker fargene. Men nå er det meldt over en uke med regn i strekk- det kjenner jeg er slitsomt.. Men det er masse sjarm med høsten og mørket. Jeg har blitt litt fan av kveldstur i mørket med hodelykt:)

 3. Fint med alla vackra löv! Jag gillar bara sommaren jag, fryser när det blir under 20 grader och är väldigt mörkrädd, jag bor i fel land helt klart 🙂

 4. Nydelige høstbilder! Jeg er enig at det er godt under dyna, foran tv når det er høsttid, i hvert fall under de verste høststormene. *Sukk*

 5. Flotte høstbilder, du har virkelig fanget høsten

  Høsten betyr jakt, fine turer i fjellet, flott natur, peiskos inne når det regner ute. Høsten er koselig 🙂

 6. Det eneste som faktisk er fint med høsten, er alle fargene. Ellers kunne det vært sommer på heltid spør du meg! Men hørtes koselig ut på lange turer da, og tenker ett stk prikkefrøken var meget fornøyd når dagen var omme! 🙂
  Kjempe pen er prikken iallefall, og bildene av høsten var også superfine!

 7. tusen takk. Vi liker høsten vi. Men akkurat nå koser vi oss under dyna med en god bok,og en sovende prikk:)

 8. Kjempeflotte bilder! Elsker høsten, på tross av den litt gufsne vinden, men det er nok nesten favoritt-årstiden min:-) Ellers er det godt å kose seg under dyna i disse tider også!

 9. Ahh nå fikk jeg skikkelig god følelse! Du fikk virkelig fanget høsten på sitt beste!
  Synd det bare er regn for tiden nå, skulle så gjerne fått flere bra bilder.. Gleder meg virkelig til studenttiden hvor jeg faktisk kan ta meg en tur ut bare fordi det er sol 🙂

 10. Høst har brått blitt til vinter her. Hos dere også? Jeg savner de fine høstfargene allerede…. (Jeg er jo ikke noe glad i vinteren…)

  Håper du og prinssessa har GODE dager!

  Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Nyheter

Zebra med prikker

bitmeg.wordpress.com/

Just follow your instincts

Hundeblogg

Zebra med prikker

%d bloggere liker dette: