Zebra med prikker

Boktips:)

Har ikke fått lest så mye i det siste, men litt har det blitt:)

Nattens Sirkus av Morgenstern

Sirkuset kommer uanmeldt. Det bare er der, mens det i går ikke var der. Innenfor disse nattlige svart- og hvitstripede teltene kan du gå deg vill i en labyrint av skyer, spasere i en overdådig hage av is og stirre på det tatoverte slangemennesket i den lille glassbeholderen. Men bortenfor alt dette foregår en duell mellom de to magikerne Celia og Marco. Begge er trent siden barnsben og bundet og skjebnebestemt av hver sin Mester. Det de ikke vet er at dette er en kappestrid der kun én kan bli stående igjen. Til tross for dette blir de hodestups forelsket

For en utrolig spesiell men fantastisk bok. Den er som å lese en drøm, man svever inn og ut, og alt blir vevet sammen med slør og fantasi. En herlig leseopplevelse:) ANBEFALES

Blod go gull av Martin
Dette er det sjette bindet i serien En sang om is og ild. Stark-barna er spredt for alle vinder. Robb Stark er kanskje konge i nord, men må knele for Walder Frey for å beholde tronen. Sansa holdes som gissel, Arya leter etter familie og venner og Daenerys Stormfødt fortsetter sin marsj mot Westeros.

Disse bøkene er og blir fantastiske:)

Kom i form med mesterenes mester- Lauritzen

I denne boken gir Dag Otto Lauritzen gode råd om hvordan vi kan få en sprekere hverdag i kombinasjon med jobb og familieliv. Boken inneholder treningstips, treningsprogrammer og informasjon om et smartere kosthold. I tillegg har forfatteren fokus på motivasjon og hvordan komme i gang. I følge forlaget er dette en bok om hvordan sofasliterne kan få en piggere, lettere og gladere kropp. Den tidligere toppsyklisten Dag Otto Lauritzen stakk i 2009 av med seieren i NRKs TV-suksess Mesternes mester.
Masse gode råd og tips, bør leses:)

Bare for deg- Day

Eva Tramell har begynt i ny jobb, og på den aller første dagen faller hun for den vakre og rike forretningsmannen Gideon Cross. Forholdet utvikler seg raskt til en besettelse fra begge sider. Selv om de tenker at dette skal være en kort affære, får de etter kort tid sterke følelser for hverandre. Det skal imidlertid vise seg at disse to som tilsynelatende har alt, begge sliter med demoner fra fortiden som truer med å ødelegge forholdet. Gideon er vant til å få det som han vil med kvinner, men Eva er ikke en person som lar seg styre. Dette er første bok i Sylvia Days Crossfire-trilogi.

Jaja, det er vår og bjørka blomster eller noe sånt:))))))

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Blogg

Zebra med prikker

bitmeg.wordpress.com/

Just follow your instincts

Amokk

Zebra med prikker

%d bloggere like this: